Yellow Belts maken interactief kennis met Lean & Six Sigma

Wednesday, Feb 10 2016, 12:00AM

Tijdens onze Six Sigma Yellow Belt training van 3 februari 2016 maakten de deelnemers een interactieve kennismaking met Lean & Six Sigma. De deelnemers kennen nu de basis van Lean & Six Sigma en weten vanuit het praktisch bezig zijn in de training hoe zij kunnen bijdragen aan verbeterprojecten binnen hun organisatie. Een prima eerste stap richting continu verbeteren. Wij wensen jullie veel succes!

Cedeo erkenning ProjectsOne voor de derde keer verlengd!

Monday, Feb 8 2016, 12:00AM

27 januari ontving ProjectsOne de uitslag van het klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo. Dit is een tweejaarlijks onderzoek onder klanten van onze opleidingen waarbij gekeken wordt naar het complete opleidingstraject. Tijdens het Cedeo-Klanttevredenheidsonderzoek is door CEDEO vastgesteld dat 97,5% van onze klanten 'tevreden tot zeer tevreden' is en dat is wederom hoger dan de vorige onderzoeken.

Expert in Survival Analyse

Thursday, Feb 4 2016, 12:00AM

In onze Master Class Survival Analyse, op 15 februari 2016, leert u hoe u de Survival/ reliability analyse theorie kunt toepassen. Survival analyse bevat een grote variëteit aan methodieken om het plaats vinden van gebeurtenissen te analyseren. Een typisch voorval is overlijden, waaraan de methodiek haar naam heeft ontleend. De methode is zeer geschikt voor analyseren van gebeurtenissen als afstuderen van school, criminele recidivisten, werkloosheid en natuurlijk talloze andere toepassingen waaronder in de gezondheidszorg. Schrijf u nu in voor deze unieke Master Class 

John Koers gecertificeerd Lean Sensei

Monday, Feb 1 2016, 12:00AM

Na 2 succesvol afgeronde projecten heeft John Koers het felbegeerde Lean Sensei certificaat in ontvangst mogen nemen uit handen van onze Master Black Belt Tim de Werdt. 

Continu Verbeteren; van Green Belt naar Black Belt ?

Tuesday, Jan 26 2016, 12:00AM

Stel, u loopt tegen een zeer complex verbeterproject aan. Qua organisatie, structuur, complexiteit en/of hoeveelheid van data en meerdere mensen in het project- of verbeterteam. En u gaat dit geheel leiden? Dit vergt een verdieping en verbreding van uw kennis van Six Sigma en een aanvulling op uw competenties als verandermanager.

De zwarte band in Lean: Lean Sensei

Wednesday, Jan 20 2016, 12:00AM

Sensei, het Japanse woord voor leraar of meester zegt het al; Meesterlijk in LEAN. De Lean Sensei is de zwarte band binnen het vakgebied Lean. De Lean Meester is gespecialiseerd en capabel om de juiste stappen richting een Lean organisatie te zetten. Daarnaast is de Sensei in staat op complexe processen aan te pakken, ook die processen waarvan organisaties vermoeden dat Lean daarvoor niet werkt. De Lean Sensei denkt dus in het belang van de klant en overziet de koppeling naar processen.

LSSA Accreditatie voor ProjectsOne!

Monday, Jan 18 2016, 12:00AM

ProjectsOne heeft naast de bekende ASQ en CEDEO accreditaties, nu ook de felbegeerde LSSA accreditatie weten te bemachtigen. De accreditatie is afgegeven door het onafhankelijke ISQI instituut. Hiermee is ProjectsOne een door diverse organisaties geaccrediteerde trainingsaanbieder van Lean Six Sigma opleidingen. Het behalen van een Lean Six Sigma examen of certificaat via ProjectsOne garandeert u dat de opleidingen voldoen aan de hoogst haalbare wereldwijde normen op het gebied van de Lean Six Sigma opleidingen. 

Continu Verbeteren bij Dieseko Group

Wednesday, Jan 13 2016, 12:00AM

Voor Dieseko Group heeft ProjectsOne onder meer een interactieve workshop op maat ontwikkeld waarmee de interne processen van Dieseko nauwkeurig gesimuleerd worden.

Lees meer over Continue Verbeteren bij Dieseko in dit artikel.

Klik hier indien u 1 van onze andere publicaties wilt  lezen

Artikelen 1 tot 8 van 296 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 37
Newsfeed