Klanten

Meer dan alleen klanten

Bij ProjectsOne beschouwen we een klant al snel niet meer als een klant. Onze trainers/projectmanagers gaan naadloos op in uw organisatie en eindigen als sparringpartner op niveau. Uw succes voelt altijd als ons succes.

Over onze opleidingen

"De opleiding werd verzorgd door ‘Projects One’ en was de beste opleiding die ik ooit heb gevolgd. Projects One is een zeer deskundig, professioneel en correct bedrijf."

 “Absoluut een aanrader voor iedereen die al ervaring met Lean heeft maar een verdieping van theorie zoekt die direct toepasbaar is in de praktijk. Hoge mate van kennis en ervaring van de trainers van Projects One bepaalt mede de kwaliteit van deze Lean Sensei training.”

“Zeer goed opleiding en perfecte aansluiting bij Lean-management training. Veel praktijkvoorbeelden, discussies en spelvormen. Waardevolle training voor mensen die zich verder in Lean willen bekwamen.”

“Inhoudelijk is de training van een hoog niveau. De vele praktijkvoorbeelden van de trainer zorgen ervoor dat de stof gaat leven en maken de theorie inzichtelijk. Erg leerzaam!”

“De training is eenvoudig in de praktijk toe te passen. Je kan al snel kleine resultaten boeken, wat energie geeft en motiveert!!


Gemeente Eindhoven

Wie? 

Gemeente die volop in beweging is en slim werken introduceert.

Wat?

 Bij een paar business-analisten rees de vraag of zij wel over voldoende statistiekkennis beschikken om goed deel te kunnen nemen aan de Green Belt Training.

Waarom?

Paul Vos, Programmamanager Slim Werken: Ik heb een consultant gevraagd om daarover contact met ProjectsOne op te nemen omdat je daarover wel allerlei veronderstellingen en aannames kan doen, maar het is beter om die te staven. Immers, er zullen wel vaker cursisten zijn die niet volop in de statistiek zitten? Fijn dat zij hierover met jullie het gesprek heeft gevoerd. En natuurlijk heel hartelijk dank voor het geweldige aanbod om voor enkelen een mini-opfriscursus statistiek te laten verzorgen ! Helemaal super: dat beantwoord precies aan die extra (onverwachte) service die ik als klant zoek en bij jullie vindt ! Wat ons betreft dus een goede start van de komende Green Belt Training !

Toonaangevende internationale universiteit.

"Marktonderzoek en analyses verdienen  zichzelf terug".

Wie? 

Toonaangevende internationale universiteit. Marktonderzoek vormt een belangrijke basis voor de onderwijsmarketing en –communicatie in het universitaire onderwijs.

Wat?

Er is een verklarend model ontwikkeld om de historische instroom van studenten in de verschillende opleidingen aan de universiteiten te verklaren. Het studiekeuzemotivatie onderzoek is op verschillende universiteiten in Nederland uitgevoerd. Uit de hypothesetesten bleken er een aantal sterke onverwachte motivatoren te bestaan, die er voor zorgen dat studenten voor een bepaalde universiteit kiezen om hun studie te doen, bovenop wat men normaliter zou verwachten op basis van het verzorgingsgebied van die universiteit voor die studie.

Waarom?

Pieter Kuijt, directeur marketing en communicatie: ProjectsOne heeft via het effectief gebruiken van Six Sigma tools een belangrijke bijdrage geleverd aan het echte begrip van instroomdynamiek op de universitaire opleidingen. Deze mensen gaan daadwerkelijk het veld in om data te verzamelen, waardoor we nu inzicht hebben om gericht in te spelen op de behoefte van de studenten, opdat ook zij er beter van worden. 

Facilitair Mediabedrijf
"ProjectsOne werkt Lean en Keen"

Wie?
Marktleider in technische dienstverlening op het gebied van TV-, radio- en internetuitzendingen, gevestigd op het Mediapark te Hilversum.

Wat?
ProjectsOne heeft geholpen om de processen binnen het intakebureau, planning en technische ondersteuning (afdeling Vertaling & Ondertiteling) te integreren en een efficiëntieverbetering te realiseren.

Waarom?
Paul Zickhardt, afdelingsmanager: “Na een quick scan van 1 dag door de Master Black Belts van ProjectsOne waren we helemaal om: de snelheid van werken, het goede contact met de “vloer” en de scherpe, soms verrassende inzichten na die ene dag maakten indruk. Al met al hebben we samen met ProjectsOne de nieuwe structuur in 1 keer goed kunnen neerzetten, lean & keen en binnen zeer korte tijd.

Van Leeuwen Precisie
"Prettige, nuchtere houding"

Wie?
Specialist op het gebied van precisiebuizen en andere stalen precisieproducten en componenten. Maakt deel uit van de internationaal opererende Van Leeuwen Buizen Groep.

Wat?
ProjectsOne helpt Van Leeuwen Precisie met Six Sigma & Lean ondersteuning. We leiden een groep medewerkers op die verantwoordelijk is voor de uitrol van een eigen Six Sigma & Lean programma. En we ondersteunen hen. Ook worden er diverse Business Process Improvement projecten uitgevoerd en organiseert ProjectsOne workshops voor de medewerkers en managers van Van Leeuwen Precisie.

Waarom?
Aren Faasse, directeur Van Leeuwen Precisie: "De kennis, kunde en ervaring van de mensen van ProjectsOne zijn voor ons doorslaggevend. Ook waardeer ik de prettige,nuchtere houding en het samen met onze mensen toewerken naar resultaten."

Yacht
"Snelle reactie en flexibel aanbod"

Wie?
Marktleider in Nederland op het gebied van detachering, interim-management en werving & selectie. Yacht levert hoogopgeleide en ervaren specialisten in Bouwkunde & Civiele Techniek, Finance, HRM, ICT, Legal, Logistics & Procurement, Marketing & Communicatie en Technologie.

Wat?
ProjectsOne is preferred supplier voor Yacht om opleidingen te verzorgen op het gebied van Six Sigma & Lean. We leiden medewerkers uit diverse vakgebieden van Yacht op. Ook voeren wij de certificering van cursisten uit.

Waarom?
Arlette Naus, HR medewerker Yacht: "De hoge kwaliteit van de opleidingen, in combinatie met de goede balans van kennis en praktijkervaring was doorslaggevend. Ook reageren ze snel op aanvragen en kunnen ze hun aanbod flexibel afstemmen naar onze wensen."

SNS Bank
"Goede balans kennis en praktijkervaring"

Wie?
SNS Bank is een toegankelijke, persoonlijke en innovatieve bank met bijna 200 jaar ervaring. De bank biedt een compleet aanbod van producten op het gebied van sparen, woning- en bedrijfshypotheken, betalen, beleggen, lenen en verzekeren. SNS Bank maakt onderdeel uit van het beursgenoteerde SNS REAAL.

Wat?
ProjectsOne ondersteunt SNS Bank met het Six Sigma & Lean programma. We leiden medewerkers en managers op en voeren diverse Business Process Improvement projecten uit. Voor SNS Bank hebben we een speciaal programma ontwikkeld dat toegespitst is op de financiële sector. Het zorgt voor blijvende kennis bij alle medewerkers. Zo is een blijvend beter resultaat verzekerd; ook nadat ons werk erop zit.

Waarom?
Armand Close, hoofd van het Six Sigma programma binnen SNS Bank: "De enorme drive en het enthousiasme in combinatie met de goede balans van kennis en praktijkervaring is voor ons doorslaggevend geweest in de keuze voor ProjectsOne."

REAAL Verzekeringen
"Energie en enthousiasme van ProjectsOne"

Wie?
REAAL is een verzekeraar met realiteitszin die openheid en eerlijkheid voorop heeft staan. Met toegankelijke en heldere bank- en verzekeringsproducten. REAAL hoort, net als SNS Bank, bij SNS REAAL, een toonaangevende beursgenoteerde Nederlandse financiële dienstverlener.

Wat?
ProjectsOne ondersteunt REAAL Verzekeringen met het eigen Six Sigma & Lean programma. Dat doen we door het begeleiden van de Black Belts en Green Belts, het geven van diverse trainingen, het op maat aanleveren van specifiek Lean en Six Sigma lesmateriaal en ervoor zorgen dat bestaande en nieuwe projecten goed (blijven) lopen. Ook organiseren we lezingen en workshops voor de Champions, Controllers en Managers van REAAL Verzekeringen.

Waarom?
Ton Kueter, hoofd van het Six Sigma programma binnen REAAL Verzekeringen: "De energie en het enthousiasme van de mensen van ProjectsOne is voor ons herkenbaar, daarnaast waardeer ik de belangrijke balans en samenhang van kennis en praktijkervaring".

TVM verzekeringen
"Referenties waren zonder uitzondering positief"

Wie?
TVM verzekeringen is een internationaal opererende, zelfstandige direct writing verzekeringsmaatschappij, gespecialiseerd in verzekeringen voor het (beroeps)goederenvervoer over de weg.

Wat?
ProjectsOne zorgt bij TVM verzekeringen voor begeleiding bij de uitrol van het eigen Lean Management programma en traint diverse medewerkers. Daarnaast organiseren we workshops en trainingen voor de medewerkers en managers van TVM verzekeringen.

Waarom?
Djurre Dinkla, programma manager TVM: "De kennis, kunde en ervaring van de mensen van ProjectsOne zijn voor ons doorslaggevend. Ook waren de referenties van de klanten van ProjectsOne, zonder uitzondering, zeer positief."

Randstad Inhouse Services
"De ideale partner voor ons"

Wie?
Randstad Inhouse Services is dé specialist in flexibele arbeid voor grote, vaak internationale bedrijven in de industrie, logistiek en hospitality. Randstad Inhouse Services werkt uitsluitend op locatie en exclusief voor één klant.

Wat?
ProjectsOne is voor Randstad Inhouse Services preferred supplier om opleidingen te verzorgen op het gebied van Six Sigma & Lean. We leiden medewerkers uit diverse vakgebieden van Randstad Inhouse Services op en voeren waar nodig ook de certificering van de cursisten uit.

Waarom?
Marielle Kroon, HR manager Randstad Inhouse Services: "De mensen van ProjectsOne begrijpen onze klanten, ons management en onze medewerkers. Dat maakt dat ProjectsOne de geschikte partner is voor ons."

Schiphol Group
"Ons Lean Six Sigma Programma is gecertificeerd"

Wie?
Schiphol Group exploiteert luchthavens in binnen- en buitenland.

Wat?
ProjectsOne verzorgt voor Schiphol Group opleidingen op het gebied van Six Sigma & Lean. We begeleiden medewerkers uit diverse afdelingen van Schiphol Group tot Black Belt en Master Black Belt. Verder regelen we de certificering van alle cursisten, ook diegenen die binnen Schiphol Group zelf worden opgeleid.

Waarom?
Theo van Heijningen, hoofd Lean Six Sigma Programma: "Schiphol heeft ook de examinering en certificering bij ProjectsOne neergelegd. Zo weet ik zeker dat we verzekerd zijn van een hoog kennisniveau. En heb ik eigenlijk dus een gecertificeerd Lean Six Sigma Programma!"