Minitab

In 8 uur bijgespijkerd.

Bij ProjectsOne bieden we ook de zogenoemde Boot Camp Minitab Training. Dit doen wij als enige in Nederland. De training, in het Nederlands of Engels, behandelt in slechts 1 dag (8 uur) alle ins en outs van Minitab.

Wat leert u?
Wilt u de processen in uw bedrijf verbeteren? Dan is analyse van data noodzakelijk. Minitab is een uitstekende applicatie om u bij deze analyse te ondersteunen. Minitab Boot Camp training behandelt de essentie van Minitab en geeft u een gezonde basis om met Minitab te kunnen werken. Ook is het een prima opfriscursus Minitab.

Opzet
In de training komen tenminste de volgende onderwerpen aan bod:

• Grondbeginselen statistiek
• Exploratief data onderzoek
• Hypothese testen
• Betrouwbaarheidsintervallen
• Steekproefgroottes
• Data verdelingen
• Testen voor normaal en niet-normaal verdeelde data
• Data sets valideren

Voor wie?
Voor medewerkers binnen het bedrijf die met Minitab moeten kunnen werken of  moeten omschakelen van Minitab 16 naar versie 17. Voor een ieder die de  kennis van Minitab en/of analyses wil opfrissen of binnenkort Green Belt / Black Belt examen gaat doen.  Volgt u al een Six Sigma training bij ons? Dan is de Minitab training niet nodig, omdat het al uitgebreid in deze opleidingen behandeld wordt.

Meer weten?

Bekijk dan onze Boot Camp Minitab brochure (PDF) voor meer details.

Wat kost de training? 

Voor deze training betaalt u totaal € 590,- (exclusief BTW). Volgt u de training privé of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Hiervoor berekenen wij een toeslag van 10%. Voor de Minitab training geldt geen btw vrijstelling. Geef uw keuze aan op het online inschrijfformulier of bij uw telefonische inschrijving.  Dit is per persoon en inclusief het gebruik van onze accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet. Tevens ontvangt u de Minitab toolbox guide.

Aanvragen?
Aanmelden voor de Boot Camp Minitab training kunt u middels een mail naar info@projectsone.nl, of via de cursus agenda.